Att stötta elitidrotten

Idrotten har alltid varit en viktig del i mitt liv. Under uppväxten höll jag på med många olika sporter. När jag i tonåren tvingades välja föll valet på ishockeyn och under många år har jag nu haft förmånen att på heltid få ägna mig åt ett av mina största intressen.

Idrotten har betytt mycket för mig, liksom jag vet att den gör för många andra. Glädjen över en vunnen match eller ett snyggt mål är lika stor i ungdomslaget eller division 2 som i Elitserien. Idrotten har också en stor social betydelse – inte minst för ungdomar. Genom idrotten får man kunskap och erfarenheter som man bär med sig resten av livet.

För idrottsutövare på alla nivåer är stödet från företag viktigt. För mindre föreningar och inom ungdomsidrotten är varje krona värdefull. På elitnivå betyder det också mycket att känna stödet i hemstaden i med- och motgång. Det är en sporre att veta att företagen som är medlemmar i Topp 100 gör gemensam sak och stöttar Linköpingsidrotten.

Även för företagen och Linköpingsborna är det värdefullt att ha något att samlas kring. Idrotten kan fylla en sådan funktion. Framgångar på idrottarenorna ger oss alla möjlighet att känna oss stolta över Linköping och uppleva känslan att allt är möjligt.

Magnus Johansson
Linköpings Hockey Club

Aktuellt just nu

Vinnarna Topp 100 Challenge 2018

Vinnande laget i Topp 100 Challenge 2018 fr v Morgan Spets, Kontorab - Ewa Sjögren, Affärsstaden - Gustav Eliasson, Mässupport - Daniel Sörenson, Danske Bank.…

Läs mer
Kommande event

Idrottsgalan 2018

Fredagen den 23 november - Garden, Konsert & Kongress Anmälan till Topp 100 Idrottsgalan 2018 Medlemsföretag – gör er anmälan här. Företag som ej är…